Powered by XFMPRO.com

Vi jobbar på nya funktioner och vi tar gärna emot alla era funderingar kring AI, musik och radio. Resan med AI har bara börjat, sedan är frågan om det blir bättre eller bara annorlunda eller inte alls.

Team AI Radio Sweden
Företagsradio FREE

Spela upp vår radio var, när och hur du vill. Du behöver inga licenser eller avtal för att spela upp GO FM - Radio Göteborg - Kanal X(AI) då vi äger all musik och annat innehåll som spelas. Allt snurrar på dygnet runt.
GO GO GO.
*** Företagsradio ***

Var med från början att på ett enklare sätt ha musik i din verksamhet med "Företagsradio" helt reklamfri, med flera olika musikstilar. Du behöver inga musiklicenser och nu under Juli kostar det inget att testa. Du behöver bara ett lösenord för att se om det passar in i din verksamhet, kontakta oss på mailen bara.Tanken är längre fram att "Företagsradio" blir till ett pris för allt, bara att byta stil när det passar. Vi jobbar på fler musikstilar och fler funktioner. Har du funderingar på något som du saknar, tveka inte att höra av dig.
Företagsradio Premium

Med vår Premium version så får du en egen kanal med din egen reklam & musik som vi gör för dig och blandar in med det som vi producerar. Dessutom så får du reklamplats i våra onair sändningar på 103,1 MHz i Göteborg.


Företagsradio Premium MAX +

Med vår Premium MAX + version så får du en egen radiokanal med precis allt och lite därtill bara för din verksamhet.

Till exempel som vår egen Kanal X(AI)

Vi kan göra din egna kanal enkel, till hur avancerad ni vill, allt med AI, molntjänster och vanlig teknik för produktionen.
Hör med oss så tar vi tillsammans fram just det du vill ha.
Bäst av allt, vi gör det effektivt och ekonomiskt.


Möjligheten att ha radio och musik i din verksamhet, utan licenser från olika organisationer.

Vi har ett väl utbyggt system med eget producerad musik inom en mängd olika genere. Vi utvecklas hela tiden med nya produktioner.

Vi jobbar på nya funktioner och vi tar gärna emot alla era funderingar kring AI, musik och radio. Resan med AI har bara börjat, sedan är frågan om det blir bättre eller bara annorlunda eller inte alls.

Är ditt företag intresserat av en egen radiostation till er hemsida och verksamhet byggt med bland annat AI-genererad musik ? Dessutom så erbjuder vi Nyheter, Väder, Trafikinfo, Reportage och Intervjuer.

Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra för dig i våra flera olika media i vår Multi-Media-Redaktion på telefon +46 31 145 145.

Team AI Radio Sweden
hello@airadio.nu
2024 © XFMPRO.com